The Fallen Angel är klar

3 strängar, 25,5 tums skala, egentillverkad pickup, mycket låg stränghöjd=bra intonering och lättspelad. Detta är nummer 50 och kanske den bästa hittills fast det har jag nog tyckt om de flesta andra också 🙂

Hör av dig vid intresse. (Denna är nu såld)

3 reaktioner till “The Fallen Angel är klar”

  1. Hej lite nyfiken på priset . Är på jakt efter en tresträngad och så fin som den verkar är den säkert i den pris klass jag letar nu. Undrar även om du kommer bygga gitarrer i 2000 -2500 kronors klassen .
    Med vänliga hälsningar Tomas

      1. De flesta av mina tresträngade ligger i den prisklassen. Ibland undrar jag vad jag håller på med för nån vidare timlön blir det inte. 😊
        Fast att få uppskattning för det jag bygger kan vara lika mycket värt som pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *